مشاوره حقوقی رایگان - انتقالی سرباز در صورت آسیب دیدگی

سلام و عرض ادب.
من برج هشت امسال خدمت سربازی ام رو شروع کردم.
اولین هفته داخل یگان یک سربازی که خدمتش بیشتر از من بود شب هنگام خواب پایم را سوزاند و سوختگی کمی شدید بود.
من شکایت کردم ازش و مرحله پزشک قانونی هم دارم میرم. آیا امکانش هست با وجود این شکایت و دور بودن زیاد از محل زندگی، میشه انتقالی به مشهد داد؟

پاسخ ها :

انتقالی سرباز در صورت آسیب دیدگی شرایط انتقالی سربازی انتقالی سرباز سربازی