مشاوره حقوقی رایگان - تبدیل وضعیت فرزندان ایثارگر

سلام. من فرزند رزمنده با سابقه 9 سال در آب و فاضلاب تهران هستم. مدرک من فوق لیسانس و به عنوان کارشناس برق با پیمانکار برون سپار مشغول به کار هستم. طبق دستور جدید وزارت نیرو جزء نیروهای برون سپار دارای مجوز هستم که حق اخراج و جابجایی ما را ندارند. اما شرایط قرارداد ها 2 ساله می باشد و بعد از 2 سال حقوق ما توسط پیمان کار دیگر پرداخت میشود. میخواستم بدونم ما جزء این قانون جدید استخدام ایثارگری هستیم؟

پاسخ ها :

دانیال گشتاسبی

جناب آقای دانیال گشتاسبی :

رزمندگان وفرزندان رزمندگانی که حداقل شش ماه سابقه حضور در میدانهای دفاع مقدس را دارند،آزادگان و فرزندان آزادگانی که بیش از یک سال سابقه اسارت دارند، نیز در این قانون جای دارند.