مشاوره حقوقی رایگان - عدم پرداخت اجاره توسط همخانه

سلام، وقت بخیر.
من مدتی هست که با یک نفر خونه ای اجاره کردیم و اسم هر دو نفر در قرارداد هست. رهن رو هر نفر 15 میلیون پرداخت کردیم و قرار شد اجاره رو به صورت نصف نصف هر نفر یک میلیون پرداخت کنیم.
مدتی هست ایشان منصرف شده و قصد فسخ قرارداد رو داره و اجاره هم نمیده. میدونم که نمیتونه قرارداد رو فسخ کنه.
من تصمیم دارم به تنهایی کل اجاره رو پرداخت کنم تا اتمام قرارداد که از مبلغ رهن ایشان کسر بشه.
آیا مبلغ اجاره رو چطور میتونم ثابت کنم که خودم واریز میکنم که بتونم مبلغ رو پس بگیرم؟
آیا به صاحبخانه، بنگاه و یا دادگاه اعلام کنم و چطور میشه رسید رو به نام خودم ثبت کنم؟
آیا میشه جریمه مبلغ پرداختی رو دریافت کرد؟

پاسخ ها :

عليرضا  بهنامي

عليرضا بهنامي :

استان :

با سلام و وقت بخیر ،در پرداخت دیون شخص غیر ،در صورتی میتونین مطالبه کنین که با اذنش پرداخت کرده باشین .