مشاوره حقوقی رایگان - اجاره

سلام وقت بخیر .

من مستاجر هستم و قرارداد خانه بین من و دوستم منعقد شده است. 20 روز مانده به موعد قرارداد هستم و به دلیل اینکه صاحبخانه میزان اجاره و ودیعه را خیلی افزایش دادن من منزل را تخلیه کردم . به مالک اعلام کردم و منزل جدید پیدا کردم و منزل ایشان را تخلیه کردم اما دوستم همچنان انجا هست و هنوز خانه پیدا نکرده.مالک بیعانه من را نمی دهند و این را منوط به تخلیه هر دو ما گذاشته اند ایا من می توانم طبق قانون ودیعه خودم رو دریافت کنم؟ پرداخت اجاره بها چگونه خواهد بود ؟ فقط ملزم هستم این 10 روز را پرداخت کنم؟

پاسخ ها :

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام در این خصوص می بایست قرارداد اجاره شما مورد بررسی قرار بگیرد

شما می بایست در ابتدا قرارداد خود را به نحوی تنظیم نمایید که در انتها با توجه به این مشکلات دچار مشکل نشوید

تا قرارداد شما بررسی نگردد نمی توان پاسخ دقیقی ارائه نمود می توانید از خدمات مشاوره سایت استفاده نمایید عید

فرشته نوری

سرکار خانم فرشته نوری :

بستگی دارد که قرارداد به چه صورت تنظیم شده