مشاوره حقوقی رایگان - عدم همکاری وراث برای انحصار وراثت

سلام. برای گرفتن حصر وراثت مادرم من میخواد بگیره ولی خواهر و برادرش مدارکشون رو نمیدن. کجا باید اول دادخواست بده؟ شنیدم باید بره شورای حل اختلاف. آیا باید عریضه بنویسه برای شکایت یا از اول باید بره شورای حل اختلاف؟ چطوری هست؟ چون از چند نفر پرسیدم هر کی یک چیزی میگه و برای گرفتن حصر وراثت که هیچ کدوم مدارک نمیدن. چقدر زمان میبره تا بهش حصر وراثت بدن و حصر وراثت که میخواد بگیره پدرشون بهش ارث رسیده از پسرش و نمیدونن مال و اموال چی هست انحصار وراثت محدود نامحدود داره یا یکی؟

پاسخ ها :

پریسا عطاریان

سرکار خانم پریسا عطاریان:

به دفترخدمات قضایی مراجعه کرده و دادخواست انحصار ورثه بدهید نیازی به همکاری سایر ورثه نمی باشد.میتوانید درخواست حصروراثت محدود دهید که ظرف 45 روز به نتیجه میرسد