مشاوره حقوقی رایگان - اعتراض به کارشناسی خودرو تصادفی

با سلام.
بنده یک تصادف داشتم که مقصر شناخته شدم و حالا کارشناس هزینه های اضافی برای بنده تراشیدن و جاهای که ضربه نخوردن و مشکل نداشتن را تعمیر یا تعویض کرده اند. به نظر شما اگر اعتراض بزنم جواب خواهم گرفت یا خیر؟ قیمت برخی اقلام در فاکتور بیشتر از ارزش واقعی ثبت شده است.
ممنون میشم اگر جواب بدید.

پاسخ ها :

اعتراض به کارشناسی خودرو تصادفی کارشناسی خودرو تصادفی کارشناسی خسارت خودرو کارشناسی خودرو خودرو تصادف