مشاوره حقوقی رایگان - تصادف و هزینه صافکاری و کارشناسی خودرو

با سلام
بنده با خودور تصادف داشتم.و بیمه بدنه هم دارم. ماشین رو کارشناسی کردم و به صافکاری بردم.الان صافکار هزینه صافکاری رو 30میلیون بهم گفته.درصورتی که کارشناس تصادفات بیمه هزینه صافکاری رو حدود 14میلیون براورد کرده برام.ایا صافکار میتونه بیشتر از براورد کارشناس از من هزینه بگیره..؟قرار دادی هم با صافکار امضا نکردم ...با سپاس

پاسخ ها :

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
می توانید پیش صافکار دیگری ببرید.
صافکار با کارشناسی بیمه کاری ندارد و ممکن است دستمزد صافکار از مبلغ کارشناسی بیشتر یا کمتر باشد.

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود
پرسشگر ارجمند
به اتحادیه مربوطه مراجعه کنید اگر گران‌فروشی می‌کند