مشاوره حقوقی رایگان - اعتراض به خسارت و افت قیمت خودرو

سلام.من بایک خودرو سواری مدل 1400تصادف وبه اندازه 30سانتی متر خط افقی ساییدگی ازطرف درب شاگردبهش داشتم وپلیس بخاطر اینکه مقدارخسارت کم بود بدون کروکی گفتند که بین خودتان سازش کنیدکه به یک صافکارمراجعه وصافکاراعلام کردندکه با صافکاری بدون رنگ صافکاری انجام میشه که افت قیمت هم نداشته باشه ولی صاحب ماشین بازرنگی ودسیسه که درسرداشت قبول نکردندوزرنگی به خرج و گفتندکه من درب را عوض میکنم ومابه التفاوت قیمت درب راهم خودم پرداخت میکنم ودرب دیگه باگلگیر که صدمه ندیده هم ایشان عوض کردندکه من صدمه نزدم وعکس وشاهد وحتی صافکاررابه عنوان شاهدوکارشناس مقدارتصادف دارم الان بدون اطلاع بنده واینکه بدون اینکه من رادرکارشناسی دعوت کنندرفته شورا شکایت و کارشناسی کرده که کارشناس راهنمایی ورانندگی هم اطلاعی از مقدارونوع تصادف ما نداشته و10برابرخسارت وافت قیمت برایش نوشتندکه تعجب کردم وایشون تامین دلیل وادعای خسارت دردادگاه کردند .الان چکارکنم؟ضمنا 13میلیون بابت خسارت وافت قیمت بنابه درخواست خودش نه بخاطر مقدارخسارت کم خودرواش چندبرابرواضافه پول دادم که رسیدبانکی و صورتجلسه صلح وسازش رادرحضور 3نفرشاهد امضا وانگشت کرده وقضیه تمام شده بوده است که هر3نفرشاهدبامن نسبت نسبی دارندآیا این شاهدین نسبی مشکلی برای قضاوت ندارن؟.اعتراض به کارشناسی افت قیمت بکنم یانه؟راهنمایی کنیدچکارکنم.

پاسخ ها :

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
می توانید به نظریه کارشناس اعتراض کنید و رسید و صورتجلسه صلح و سازش را به شعبه ارائه دهید و صافکار و شهود خود را معرفی کنید

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام می توانید به نظریه کارشناس اعتراض کنید