مشاوره حقوقی رایگان - گرفتن برگ سبز المثنی موتور سیکلت

با سلام و خسته نباشید خدمت شما استاد محترم. من یک موتور هوندا 125 مدل 1387 از یکی از بستگان خریدم. تمام مدارک موتور از ایشان گرفتم ولی سند و برگ سبز رو اصلا یادم نمیاد که گرفته باشم و ایشون اصرار دارند که تحویل من دادند و متاسفانه نرفتیم سند رو انتقال بدیم. الان به هر دلیلی موتور برگ سبزش گم شده. چگونه میتوانم المثنی بگیرم؟ با فروشنده هم هیچ مشکلی ندارم و هر جا که لازم باشد می آید. میخواستم راهنمایی کنید. پیشاپیش از زحمات شما کمال قدردانی را دارم.

پاسخ ها :

یک وکیل

سلام به همراه مالک اصلی یا با وکالت محضری از ایشان تشریف میبرید مرکز تعویض پلاک راهگشا در منطقه خودتان، با تحویل مدارک مورد نیاز و هزینه تقاضای المثنی میکنید و بنام ایشان صادر می‌شود و سپس تغییر مالکیت میدهید

زهرا  سلطاني

سرکار خانم زهرا سلطاني :

سلام .ممنون فکر می کنم باید به پلیس راهور یا به عبارتی راهنمایی و رانندگی مراجعه بفرمایید