مشاوره حقوقی رایگان - اعتراض به رای دیوان عدالت اداری

با سلام. کارفرما هستم. کارگر از من شکایت کرده بوده اما چون در سامانه پرکار اداره کار ثبت نام نکرده بودم، از جلسات برای دفاع اطلاع نداشتم و رای قطعی صادر شده است و محکوم شده ام شش میلیون به کارگر پرداخت کنم. در صورتی که کارگرم بدون اطلاع ترک کار کرده بوده و از آن جا که حسابدارم بوده در شرکت ایشان هیچ حسابی رو تحویل نداده و یک سند ماشین برداشته و یک چک ده میلیون تومان از بدهکاران شرکت گرفته بوده و تحویل به من نداده بوده. اما چون از جلسات اطلاع نداشتم نتوانستم از حق خود دفاع کنم. در انتهای حکم نوشته فقط در دیوان عدالت اداری اعتراض نمایم. آیا میتوانم جداگانه دادخواست علیه کارگر مذکور بدهم یا به رای در دیوان عدالت اداری اعتراض کنم؟ از کدام روش اقدام نمایم؟

پاسخ ها :

اعتراض به رای قطعی دیوان عدالت اداری اعتراض به رای دیوان عدالت اداری دادخواست کارفرما علیه کارگر ترک کار کارگر بدون اطلاع کارفرما کارگر کارفرما قانون کار دیوان عدالت اداری