مشاوره حقوقی رایگان - چگونه می توانم به رای قطعی دیوان عدالت اداری اعتراض کنم؟

با سلام اینجانب توسط هیئت انتظامی محکوم به بازخرید شدم دیوان عدالت اداری در مرحله اول رای هیئت انتظامی را به علت عدم تناسب با تخلف نقض نمود( هم بدوی و هم تجدید نظر) در مرحله دوم هیئت انتظامی بر رای بازخرید اصرار نمود( بدون ارائه هیچ مدرک جدید) ولی دیوان برخلاف رای قبلی خود رای هیئت انتظامی را تایید نمود(هم بدوی و هم تجدید نظر) چگونه میتوانم به این رای اعتراض کنم؟ با تشکر

پاسخ ها :

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
در مهلت قانونی می توانید اعتراض کنید
اگر رای دیوان عدالت اداری قطعی باشد کاری نمیشه کرد

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

با سلام اگر قطعی نیست میتوانید اعتراض کنید

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام اگر شما دلیل جدید داشته باشید از طریق اعاده دادرسی امکان
پیگیری و اقامه دادخواست وجود خواهد داشت