مشاوره حقوقی رایگان - انتقال نسق زراعی

با عرض سلام و خسته نباشید خدمت و کلای احقاق حق.
چند سالی هست از یک خانم زمین کشاورزی را شراکتی با برادرم به صورت قولنامه ای خریداری کردیم ( که در قید حیات هستند ). الان دو سال هست نصف سهم داداشم را هم قولنامه ای خریداری کرده ام. به فروشنده خانم که زمین رو ازش قولنامه کردیم، مراجعه کردیم. برای انتقال نسق میگه نسق رو دادم به داداشت. بعد داداشم از دادن نسق امتناع میکنه. راهنمایی ام کنید چطوری برای زمینم نسق بگیرم؟ از کی بگیرم یا چطوری ؟

پاسخ ها :

سیدمظاهر کیانژاد تجنکی

جناب آقای سیدمظاهر کیانژاد تجنکی:

سلام باید پاسخ شما رو مفصل و مشروح داد/درصورت نیازبه توضیح بیشترویابررسی مدارک ومستندات تلفنی تماس بگیرید.