مشاوره حقوقی رایگان - عدم تخصیص سهمیه استخدام ایثارگران

با سلام. احتراما به عرض میرسانم که شرکت کار و تامین از نهادهای وابسته به سازمان تامین اجتماعی در آزمون سراسری و اخیر خود، سهمیه استخدامی خانواده شهدا و ایثارگران رو درنظر نگرفته در صورتی که طبق فصل چهارم و ماده 21 قانون جامع خدمات رسانی به ایثارگران باید 25 درصد جهت خانواده شهدا وجانبازان و 5 درصد هم جهت ایثارگران اختصاص میداد. الان از نظر قانونی باید چی کار کنم؟
با تشکر

پاسخ ها :

دانیال گشتاسبی

جناب آقای دانیال گشتاسبی :

خانواده های شهدا، اعم از فرزند، همسر، خواهر و برادر شهید، جانبازان و فرزندان آنها، با هر درصدی که جانبازی به آنها تعلق گرفته است، هم مشمول این قانون می شوند لازم به ذکر است آن دسته از ایثارگران که در حال حاضر بصورت شرکتی، قرارداد کار معین و  پیمانی در دستگاههای دولتی اشتغال دارند، مشمول قانون استخدام ایثارگران هستند. هم چنین رزمندگان وفرزندان رزمندگانی که حداقل شش ماه سابقه حضور در میدانهای دفاع مقدس را دارند،آزادگان و فرزندان آزادگانی که بیش از یک سال سابقه اسارت دارند، نیز در این قانون جای دارند.