مشاوره حقوقی رایگان - آزمون استخدامی

با سلام و احترام اینجانب به مدت 14 سال در دستگاهی که مشغول به کار می باشم در سومین آزمون استخدامی متمرکز دستگاههای اجرایی شرکت نموده و امتیاز اینجانب در مجموع هم در آزمون کتبی و هم در مصاحبه به عنوان نفر اول با نمره 8346 کسب نمودم و نفر دوم نمره 8008 کسب نمود و در کمال ناباوری نفر دوم را به عنوان فرد قبول معرفی نمودند. پیگیر ماجرا که شدم گفتند بدلیل اینکه خانواده ایثارگر می باشد و ما بایستی 25 درصد کل سهمیه استخدام را به ایثارگران اختصاص دهیم. لازم به ذکر است شغل محلی را که انتخاب نموده بودم فقط یک نفر مورد درخواست بود و در بند ( هـ ) شرایط و ضوابط شرکت کنندگان در آزمون استخدامی (صفحه 9 دفترچه آزمون استخدامی) و به ویژه شرایط و سهمیه ایثارگران به صراحت قید شده (( ایثارگران مشمول سهمیه های استخدامی 25 درصد و 5 درصد در زمان انتخاب شغل محل موظفند در حد امکان شغل محلی را انتخاب نمایند که تعداد مورد نیاز آن شغل محل ها بیش از یک نفر باشد. لازم به تاکید است اولویت انتخاب برای ایثارگران مشمول، در شغل محل هایی است که ظرفیت پذیرش آن ها بیش از یک نفر باشد)).
با تمامی این شرایط آیا در صورتی که از آن مرکز درخواست وکیل نمایم برای احقاق حقم از طریق دیوان عدالت اداری چقدر احتمال رای گرفتن به نفع اینجانب وجود دارد.
با تشکر

پاسخ ها :

آزمون استخدامی سهمیه ایثارگران در آزمون استخدامی سهمیه ایثارگران