مشاوره حقوقی رایگان - مفقودی دسته چک و برگشت یکی از چک ها بعد از 2 سال

باسلام و عرض ادب و خسته نباشی: در سال 93دسته چک گم کردم و با اعلام مفقودی و ارائه دستورات مراجع قضایی به بانک حساب مسدود به علت مفقودی. فردی ناشناس از یک استان دیگر در سال 95 چک را برگشت داده و تنها حساب فعال که برای یارانه بود را مسدود کردند. به علت عدم آگاهی فکر کردم که یارانه ام از سمت سازمان یارانه ها قطع شده. علی ایحال که به بانک مراجعه نمودم که حساب خود را فعال نمایم مسدودی حساب را برایم اعمال کرده بودند و مبلغ 6میلیون تومان پول یارانه مسدود شده بود از طرف شعبه بانک استان دیگر. به بانک آن استان مراجعه نموده و از طرف شورای مسدود شده بود .. به آن شعبه شورا رفتم و در قسمت دبیرخانه رد دعوی صادر شده بود و گفتند که 5 عصر نامه از شعبه مربوط بگیر و به حسابی که مسدود شده بانک ببرم و حساب باز شود. اما شعبه مربوطه پرونده اصلی را گم و یا مفقود کرده بودند. و با جواب سربالا وعده ایام دیگری دادند. بعد از چند هفته که برگشتم طرفی که چک را برگشت داده بود از وی دادخواست جدید گرفتند. و پرونده را به جریان دوباره انداختند. دو ماهی است که پیامی از سامانه ابلاغ نشده است. لازم به ذکر است که چک باطله ای با امضا خودم در دسته چک بود که امضا چک برگشتی همانند امضا خودم بود. همکاری شما برادران و وکلای عزیز مزید بر تشکر و توفیق روزافزون از پروردگار بارتعالی است

پاسخ ها :

سيدغلامرضا  محموديان صائين

سيدغلامرضا محموديان صائين :

استان :

با تقاضای کارشناسی مشخص میشه چک امضاء شما نیست

علی کشاورز

جناب آقای علی کشاورز :

شما همان گواهی اعلام مفقودیت را ببری شورا یا دادگاه مربوطه ارائه بدهی ، دارنده چک باید ثابت کند که چک را بابت معامله ای از شما گرفته