مشاوره حقوقی رایگان - جانبازی

بنده در سال 78 در هنگام آموزش برگ سبز بسیج سپاه جهت آموزش نارنجک در پادگان مشغول آموزش بوده و ناگهان 5 نفر نارنجک خود را در جلوی پای خود روی زمین انداخته که صدای بسیار مهیبی ایجاد شده و اینجانب نفر بعدی برای پرتاب بودم لیکن در آن زمان به بیمارستان مراجعه نکردم ولی اخیرا با مراجعه به دکتر حلق و گوش و بینی و سنجش شنوایی میزان 25 درصد از شنوایی اینجانب که بنا به تشخیص پزشک متخصص بر اثر سانحه بوده است گواهی گردیده آیا اینجانب می توانم جهت برقراری جانبازی اقدام نمایم؟

پاسخ ها :

فاطمه افشارمنش

سرکار خانم فاطمه افشارمنش:

سلام کمی سخته که این مسئله رو به حادثه مذکور ربط بدید ودر صورت ارتباط پیدا کردن میزان تقصی شما وایشان حائز اهمیت است که با گذشت مدت طولانی از حادثه انجام بسیار مشکل است

سیدفرشید  غفاری

جناب آقای سیدفرشید غفاری:

سلام علیکم.اگز بتوانید ثابت کنید که مربوط به آن حادثه است می تونید مصدوم حین خدمت شوید نه حانبازی.یاالله