مشاوره حقوقی رایگان - کمیسیون134

با سلام . اینجانب بعنوان مسئول آموزش و عملیات ناحیه حین برگزاری دوره آموزش تداوم تکمیلی بسیج در محل اردوگاه و میدان تیر ناحیه که آموزش های بسیج و .. در آن برگزار ‌میگردد و طبق مجوز آموزش از معاونت آموزش و عملیات سپاه استان. طبق روال مهمات را از آماده ناحیه دریافت و جهت تحویل به مربیان در اردوگاه یکی از چاشنی ها بر زمین افتاده و به محض بر داشتن بر اثر اکتریسیته ساکن در دستم منفجر شده و باعث قطع انگشتان دست شد. خواهشمندم مرا راهنمایی فرمائید که آیا طبق نظر کمیسیون 134من جانباز محسوب میشوم یا خیر. لطفا با دلیل بیان فرمایید. با تشکر

پاسخ ها :

وحید سلیمی

وحید سلیمی :

آیین نامه اجرایی قانون بیمه عمر و حوادث پرسنل نیروهای مسلح، وزارت دفاع و پشتیبانی نیروهای مسلح و سازمانهای تابعه یا وابسته به آنها را مطالعه کنید تا بدانید به کجا مراجعه کنید. همه چیز به نظر کمیسیون بستگی دارد.

سیدفرشید  غفاری

جناب آقای سیدفرشید غفاری:

سلام علیکم.بعید به نظر می رسد.یاالله

محمد حسن  عليزادگان مقدم

محمد حسن عليزادگان مقدم :

استان :

سلام
در پاسخ های مشابه به کمیسیون احراز جانبازی اشاره کردم به نظر من در قانون سپاه ارتش و ناجا همگی بر مجروحیت حین آموزش و تنظیم گزارش حادثه و ارسال به کمیسیون و تطبیق موارد پزشکی دلالت بر این دارد که شما جانبازی یگان خدمتی را احراز می‌کنید و اگر آموزش یاد شده در راستای رزمایش ملی باشند درکمیسیون بنیاد شهید و امور جانبازان هم جانباز محسوب می شوید قوانین و دستورالعمل‌ها را قبلا اعلام کردم به پاسخ های قبلی مراجعه کنید موفق باشید