مشاوره حقوقی رایگان - عدم پرداخت سنوات پایان خدمت

با 38/9ماه خدمت یعنی مازاد بر 30 سال را شرکت نداده است. 3 ماه پیش مراجعه کردم به قسمت شکایات اداره کار و رفاه اجتماعی شکایت کردم متاسفانه به من گفتند مدارک شما معتبر نیست و الان سه ماه گذشته کسی جوابگو نیست
لطفا ارشاد فرمایید با تشکر.

پاسخ ها :

صالح کاوری

جناب آقای صالح کاوری:

با سلام هر گونه اقدامی در مراجع رسمی نیازمند ارائه دلائل است لذا توصیه می شود دلائل خو درا فراهم واقدام نمائید موفق باشید