مشاوره حقوقی رایگان - استخدام زنان سرپرست خانواده

با سلام و خسته نباشید
بنده از سال 1381 از طریق نیروی شرکتی وارد وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی مشغول بکار شدم و 19 سال هست مشغول بکار میباشم . البته قبل از وزارت بهداشت در داروخانه بخش خصوصی مشغول بکار بودم که 4 سال سابقه بیمه دارم. بنده از سال 1380 سرپرست خانواده هستم و یک فرزند هم دارم که از نوزادی با من زندگی میکند و حضانت و سرپرستی و تمام امورش قانونا به عهده ام میباشد. لذا با توجه به این همه سابقه که میشود 23 سال هنوز قرارداد مشاغل کارگری هستم با مدرک فوق دیپلم مدیریت خانواده . با توجه به بخشنامه استخدام رسمی زنان سرپرست خانواده مورخ 1388/7/1 با نامه شماره 131100/43346 بنده می توانم به دیوان عدالت اداری شکایت کرده و به نتیجه برسم؟ با توجه به اینکه قبلا از وزارت اقدام کردم که گفته اند شما برو دیوان نامه بیاور ما انجام میدهیم. شما از این بخشنامه به دلایلی که خود هم نمیدانند جا مانده اید.

پاسخ ها :

خسرو شاهین

جناب آقای خسرو شاهین :

سلام شما باید به دیوان عدالت اداری دادخواست بدهید و الزام ان اداره به استخدام را مطالبه کنید