مشاوره حقوقی رایگان - نفقه

با سلام پدر من 28 بهمن سال 89 خونه رو ترک کرد و سال 93 94 از مادرم جدا شد طبق شکایت ما تو همون سال اول (90) که من 15 سالم بود ماهی 100 هزار تومان برای من نفقه بریدن 100 هزار تومان برای خواهر 21 سالم الان با گذشت زمان خواهرم ازدواج کرد و از اون به بعد به عنوان فقط نفقه من ماهی 200 تومن به حسابم واریز میشه من الان 24 سالم هست و کمو بیش کار میکنم اما حتی با این پول به زور پول اجاره خونه رو در میاریم با مادرم، چون هیچ درامدی جز 500 تومن حقوق من (بعضی اوقات میشه بیکار میشم) و 450 حقوق مادرم و نفقه نداریم (البته که مادرم 250تومن مهریه میگیره از حقوق پدرم) حتی پیش پول خونمون 4 تومن هستش که سال دیگه صاحب خونه گفته باید بلند شین بعد 4 سال که اونجا زندگی میکنیم ما ماهی 800 داریم اجاره میدیم در حال حاضر آیا میتونم درخواست بزنم که نفقم افزایش پیدا کنه ؟ آیا میتونم برای تامین خونه درخواست بدم؟ در ضمن پدر من بازنشسته نیرو دریایی ارتش هست و در حال حاضر تاکسی بیسیم کار میکنه ( و نمیدونم که ازدواج مجدد کردن یا صیغه ولی با یک خانوم زندگی میکنن )

پاسخ ها :

بهاره   رستم زاده

سرکار خانم بهاره رستم زاده:

بله میتونید دادخواست تعدیل نفقه را ارائه بدین و شرایط معیشتی خودتون هم توضیح دهید