مشاوره حقوقی رایگان - درخواست افزایش نفقه فرزند

با سلام و خسته نباشید.
من طلاق توافقی گرفته ام. الان نزدیک 4 سال است که دو دخترم با من زندگی میکنند و در طلاق نامه قید شده هر سال 15 درصد به نفقه بچه ها اضافه بشه. ولی الان با این اوضاع اقتصادی خیلی به من فشار میاد و برای دو دخترم 800 هزار تومن نفقه میده. آیا من میتوانم اقدام کنم و درخواست نفقه بیشتر بکنم؟ اون زمان پدرشون کارگر بود ولی الان بازنشست شده. لطف میکنید راهنمایی ام کنید. با تشکر فروان.

پاسخ ها :

ندا  اقبال بخت ره جوي

ندا اقبال بخت ره جوي :

شما می توانید دادخواست تعدیل میزان نفقه با توجه به تورم اقتصادی به دادگاه ارائه دهيد

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام بله . شما باید درخواست تعدیل نفقه
به دادگاه بدهید

حسین رحیم لو

جناب آقای حسین رحیم لو :

سلام به نظر می رسد با توجه به افزایش شدید شاخص تورم طی دو سال اخیر، دادخواست تعدیل نفقه تعیین شده را بدهید.
موفق باشید