مشاوره حقوقی رایگان - نفقه فرزند

من مدت 13 سال است که جدا شدم و یک دختر سیزده ساله دارم که نفقه ی 500 هزار تومنی بهش میدن . میتونم درخواست نفقه بیشتر بدم . با توجه به اینکه پدرش شغلش ازاد هست و بیمه نداره .

پاسخ ها :

هادی شفیعی

جناب آقای هادی شفیعی:

سلام
امکان اقامه این دعوی(تعدیل نفقه) وجود داره

یک وکیل

نفقه فرزند متناسب با اوضاع احوال معيشتي و مالي پدر تعيين ميشود يعني ابتدا پدر بايد بتواند نيازهاي خودش را تامين كند در اين مورد پرداخت نفقه سه چهار نياز فرزند متوجه پدر است
مي توانيد براي توضيح جزئيات بيشتر با 09123191645 تماس بگيريد