مشاوره حقوقی رایگان - نگهداری مشروبات الکلی و عفورهبری

سلام. همسر من به دلیل داشتن مشروبات در خانه 6ماه حبس تعزیری و 80ضربه شلاق تعزیری را گذرانده. و حدود 500میلیون جریمه دارد. ما نه شرایط پرداخت جریمه را داریم و نه میتواند چون نان اور دو خانواده است به زندان برود. ایا عفو رهبری شامل میشود. اگر نه باید چکار کنیم.

پاسخ ها :

عبدالعلی رضایی

عبدالعلی رضایی:

با سلام اینکه شامل ایشان می شود یا خیر، مشخص نیست اما می توانید از طریق کمیسیون عفو و تخفیف اقدام و تقاضای عفو و تخفیف تقدیم کنید