مشاوره حقوقی رایگان - میخواستم ببینم شامل عفو رهبری میشم یا نو

سلام من به جرم مشروبات الکلی دست ساز که ساخت و نگهداری برام زده شده و به یک سال حبس و 185 میلیون جریمه شدم و الان حدود 7 ماه است که دارم حبس میکشم میخواستم ببینم آیا عف رهبری شامل منم میشه یا ن ممنون میشم جواب بدین با تشکر

پاسخ ها :

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

از طریق دفتر بازداشتگاه درخواست خود را ثبت کنید

معصومه  پاكدامن

معصومه پاكدامن :

سلام شما چرا منتظر اعلام عفو عمومی هستید ؟؟؟ بیش از یک سوم حبس شما سپری شده و اگر سابقه ندارید درخواست ازادی مشروط دهید اگر در زندان هستید و اگر ازادید تقاضای تعلیق مجازات را به قاضی اجرا دهید .بابت جریمه در حق دولت هم حق تقسط از پرداخت یکجا دارید و مشکلی در پذیرش درخواست شما وجود ندارد

ننا فرد

سرکار خانم ننا فرد :

می توانید به جهت سپری شدن 1/3آزادی مشروط دهید یا نسبت به تعلیق اقدام نمایید برای جریمه نیز اعسار دهید

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام شما باید درخواست عفو موردی ، آزادی مشروط ، تعلیق مجازات را مطرح نمایید