مشاوره حقوقی رایگان - عدم انتقال امتیاز گاز

سلام
چند ماه پیش خانه ویلایی خریداری نموده ام سند رسمی به نام زده شده. امتیاز گاز این خانه به اسم کسی غیر از فروشنده است. برای تغییر نام گاز به امضای دارنده امتیازگاز احتیاج است و فروشنده ملک هیچ مسئولیتی را در این مورد قبول نکرده است. امکان شکایت از فروشنده برای به اسم زدن امتیاز گاز وجود دارد؟

پاسخ ها :

كوروش  قائيدرحمتي

كوروش قائيدرحمتي :

استان :

شما سند مالکیت را با کپی شناسنامه وکارت ملی ارایه بدی کافی اگه انتقال نمیشه شرکت کاز تخلف میکنه به بازرسی یادیوان عدالت ارداری درخواست بدید به طرفیت شرکت گاز مبنی بر عدم رعایت قانو ن