مشاوره حقوقی رایگان - ملک قولنامه ای

باسلام. حیاط ویلایی در یکی از روستاهای ورامین خریدم مبایعه نامه ای ایا میتوانم امتیازات آب برق گاز را بنام خودم بکنم؟ با نهایت تشکر

پاسخ ها :

یونس برجی

جناب آقای یونس برجی :

درود بر شما . شما با مراجعه به دفاتر خدمات پیشخوان دولت و ارائه مبایعه نامه و قبوض امتیازات میتوانید درخواست تغیر نام مالک و تغیر شماره همراه ثبت شده جهت ارسال قبوض را بنمایید

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام اگر سند مالکیت رسمی نداشته باشید خیر امکان ندارد
مگر شخصی که کنتور آب برق گاز به نام ایشان ثبت شده است با حضور در اداره آب برق گاز امتیازات را به نام
شما انتقال بدهد