مشاوره حقوقی رایگان - تصادف بدون گواهینامه منجر به فوت

با سلام. بنده 22 سالم هست و خرداد ماه تصادف کردم. خودم راننده و موتور سیکلت هم مال بنده بود. من بیمه نامه دارم اما گواهینامه ندارم و دو تا از دوستانم هم سرنشین بودن. ما تصادف کردم که خودم از ناحیه پا به شدت آسیب دیدم که هنوز بعد از گذشت 7 ماه هنوز قادر به راه رفتن نمی باشم و سرنشین دوم که 17 سال هم داشته نفر دوم از ناحیه سر ضربه خورد و فوت شد و نفر سوم هم خدا رو شکر مشکلی براش پیش نیومد. حالا عموی بنده خدایی که فوت کرده دیه میخواد و بیمه هم دیه رو میده از من ریکاوری میکنه و من با وجودی که اصلا شرایط مالی خوبی ندارم و شغلی هم ندارم و فعلا هم بابت آسیبی که دیدم قادر به کارکردن نیستم چه باید بکنم؟ تو رو خدا اگر راهی هس بهم نشون بدین؟ خدا وکیلی خودم از این بابت خیلی ناراحتم که بنده خدا فوت کرده و حادثه بود و من بی تقصیرم خواست خدا بوده.

پاسخ ها :

علیرضا حیدری

علیرضا حیدری :

استان :

بعد از اینکه بیمه از شما ریکاوری کرد و خواست دیه رو پس بگیره شما دعوای اعسار مطرح کن

یک وکیل

سلام مشگل چی
بیمه که پرداخت میکنه
جهت راهنمایی بیشتر تماس بفرمائید

مرتضی غلامی

جناب آقای مرتضی غلامی :

سلام میتوانید تمام دیه دوستانت دریافت کنید،مشاوره....