مشاوره حقوقی رایگان - الزام به تنظیم سند

سلام من یه خودرو 405معامله کردم که چند دست وکالتی چرخیده بعد من خریدم تعویض پلاک کردم الان بنام خودم هست رفتم سند قطعی بزنم گفت فروشنده اولی فوت کرده وکالت باطله پرسیدم گفتن الزام به تنظیم سند بزن رفتم دفتر قضایی گفت اگه ورثه داره بایداسم ورثه هاشو بدونید.حالا خواستم بگم اگه نام و یا تعداد ورثه هاشو ندونم چیکار باید کنم؟

پاسخ ها :

امین عادل احمدیان

امین عادل احمدیان :

استان :

درود بر شما.
به عنوان ذی‌نفع دادخواست انحصار ورثه بدهید.

محمد  دوستي نژاد

محمد دوستي نژاد :

استان :

سلام
از دفتر خدمات قضایی نامه بگیرید به اداره ثبت احوال مراجعه و در خصوص ورثه موکل متوفی استعلام بگیرید پس از آن طرح دعوا کنید.

وحید قاسمی

جناب آقای وحید قاسمی:

نامه بگیرید از دادگاه به ثبت احوال و در بیاورید در واحد انفورماتیک