مشاوره حقوقی رایگان - فوت صاحب سند خودرو (عدم اعلام وراث به اداره دارایی)

سلام. در سال 95 یک ماشین از فرزند صاحب سند بصورت قولنامه ای خریداری کردم (قولنامه صاحب سند و فرزندش هم موجود هست) صاحب سند در سال 96 فوت شد. وراث، این ماشین را جزو دارایی های پدرشان به اداره دارایی اعلام نکردند. (چون این ماشین به من فروخته شده بوده). آیا باید دادخواست الزام به تنظیم سند رسمی به طرفیت وراث بدم؟ با اینکه این ماشین جزو دارایی های مرحوم اعلام نشده ؟ ممنون میشم راهنمایی بفرمایید

پاسخ ها :

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

باید به طرفیت وراث دادخواست الزام به تنظیم سند بدهید

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام شما باید دادخواست الزام به تنظیم سند رسمی به طرفیت فروشنده و همه ورثه اقامه نمایید و

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

سلام شما باید دادخواست الزام به تنظیم سند رسمی به طرفیت فروشنده و همه ورثه اقامه نمایید

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
شما باید دادخواست الزام به تنظیم سند رسمی به طرفیت فروشنده و همه ورثه اقامه نمایید.

امین احمدی

جناب آقای امین احمدی :

دادخواست الزام به تنظیم سند رسمی به طرفیت فروشنده و همه ورثه اقامه نمایید