مشاوره حقوقی رایگان - ترک منزل با نوزاد

سلام من خانومی 24 ساله هستم و یک نوزاد یک ماهه دارم به دلیل دخالت های بیجا خانواده همسرم با مشکل مواجه شدم و فحاشی کردم و ایشان مدام مرا کتک میزند ، آیا می‌توانم به دلیل عدم امنیت جانی منزل را به قصد منزل پدرم ترک و نوزادم را با خود بیاورم؟

پاسخ ها :

امین عادل احمدیان

امین عادل احمدیان :

استان :

درود بر شما.
دفعه بعد که کتک کاری شد، با پلیس 110 تماس بگیرید برای صورتجلسه این موضوع.
توضیح بقیه موارد هم بسیار زیاد است.

محمد  دوستي نژاد

محمد دوستي نژاد :

استان :

سلام
اگر برای ضرب وجرح های و توهین همسرت شکایت کردید؛ می توانید از منزل خارج و در منزل پدری اقامت کنید. و چنانچه دعوای تمکین از طرف همسر شما مطرح شد شما با استناد به گواهی های پزشکی قانونی و شهادت شهود و پرونده های مطروحه سابق و فعلی تمکین زوج را رد کنید.
در ضمن حضانت طفل هم تا سن 7 سالگی با شماست.

وحید قاسمی

جناب آقای وحید قاسمی:

در صورتی که بتوانید ثابت کنید تامین جانی ندارید بله میتوانید