مشاوره حقوقی رایگان - دیه آسیب دیدگی کمر

سلام بنده تو شرکت برای کمرم مشکل پیش اومد و جراحی کردم بعد من رو دیگه تو شرکت راه ندادند و شکایت کردم و از پزشک قانونی تعیین ارش شدم قوه قضاییه کارشناس داد بردم شرکت اون ها اعتراض زدن دوباره سه تا کارشناس بردم اما این دفعه انگار با این کارشناس آشنا بودند و خیلی گرم میگرفتن حتی برای چند دقیقه من رو از شرکت بیرون کردن خیلی نگرانم زندگی ام تو چند وقتی که بستری بودم روبه ویرانی رفت واجاره خونه ام عقب افتاد چی میشه آیا میشه کاری کرد دیه من رو زودتر بدن و روال قانونی زودتر طی بشود؟

پاسخ ها :

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود
پرسشگر ارجمند
حتی المقدور حضوری پيگير ماجرا شوید
پیگیری کنید

قاسم دهقانی

جناب آقای قاسم دهقانی :

منتظر نتیجه کارشناسی باشید که می‌تواند قابل اعتراض نیز باشد

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
رسیدگی در دادگاه زمانبر است و باید صبور باشید

سعيد  بزرگي كازروني

جناب آقای سعيد بزرگي كازروني :

باید منتظر باشید تا نتیجه اعلام شود

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

نگران نباشید شما نیز می‌توانید اعتراض کنید و درخواست کارشناسی 5 نفره داشته باشید

صفورا جعفرزاده

سرکار خانم صفورا جعفرزاده :

درود، اگر نظر کارشناسی واصل و مورد اعتراض شما بود میتوانید به آن اعتراض کنید تا کارشناسی پنج نفره تعیین شود

معصومه احمدی

سرکار خانم معصومه احمدی :

باید منتظر نظریه بازرس اداره کار باشید و پیگیری کنید