مشاوره حقوقی رایگان - بازنشستگی پیش از موعد

باسلام و احترام.
من 22 سال و 6 ماه خدمت در ناجا دارم. 10سالی می باشد دارای افسردگی شدید و دیسک کمر با یک ساعت تقلیل می باشم. در حال حاضر از درون خیلی آزرده ام. بعد از پایان وقت اداری مرگم است اگر بخوام برم سرکار. حاضرم با 22 روز حقوق بازنشست بشم. هر چند ناجا و لباسم رو دوست دارم. ولی چاره ای نیست.
راهنمایی بفرمایید. ممنون.

پاسخ ها :

بازنشستگی پیش از موعد به دلیل مشکلات اعصاب و روان بازنشستگی پیش از موعد ناجا بازنشستگی پیش از موعد بازنشستگی پیش از موعد با سابقه کاری 22 سال بازنشستگی