مشاوره حقوقی رایگان - رهایی از ارتش

سلام. من 16 سال در ارتش شاغل پایور رسمی هستم و مجرد می باشم. پدر و مادرم تحت تکفلم می باشند و به علت نداشتن روحیه نظامی گری، میخواهم از ارتش رها بشم. حالا ایا راه قانونی وجود دارد که بازنشسته یا سه پنجم حقوق یا بازخرید یا استعفا بشوم؟ چندین بار از طریق درخواست شخصی اقدام کردم و کمیسیون هم برام گرفتند ولی موافقت نکردنند. اگر راهی به غیر از نهست و فرار بیش از 6 ماه دارید، لطفا راهنمایی ام کنید. ممنونم.

پاسخ ها :

رهایی از خدمت در ارتش بازخرید ارتش بازنشستگی پیش از موعد قانون سه پنج حقوق ترک خدمت ارتش استعفا از ارتش