مشاوره حقوقی رایگان - رهایی از خدمت

با سلام بنده حدود 15 سال و شش ماه در ارتش خدمت میکنم .
بنده در حال حاضر شیفت میدم و آدم بی نظمی نیستم بقول قدیمیا راست میرم و راست میام

میخام بصورت شیفتی ادامه خدمت بدم حتی طوری شده بخاطر مسائل زندگیم دوره های ارتقایی ارتش رو نرفتم
الان با شرایطی که فرماندهان برای من بوجود آوردن بواسطه اجبار بر گرفتن مسئولیت فرماندهی نظم زندگی من و بهم زدن
و به زور میخان مسئولیت بمن بدن .
من طلب هیچ مزایایی نکردم و بهمین ادامه خدمت بدون حاشیه قانعم اما مسئولین نمیذارن . . .

در حالیکه من شرایط زندگیم اجازه نمیده مسئولیت بگیرم و هرچی میگم تو کت شون نمیره

آیا دادگاه از من حمایت میکنه ؟

آیا پذیرش مسئولیت در ارتش زوریه ؟ آیا قانونی داریم که بگه پذیرش مسئولیت الزامیه ؟؟
اگر اصرار بر پذیرش مسئولیت داشتن ماده یا تبصره قانونی هست که من بتونم شکایت کنم که من مسئولیت نمیخام و ؟؟

اگر بواسطه این اصرار به مسئولیت باعث بشه زندگی من بهم بریزه تا جاییکه واقعا میخوام رهایی بزنم
آیاجایی هست شکایت کنم؟ (کجا شکایت کنم و با چه عنوانی؟؟)

ممنونم از دوستان خوب وکیل اگه جوابی بدن کارگشا باشه
خدا خیرتون بده ایشالا...

پاسخ ها :

سعید صابر

جناب آقای سعید صابر:

سلام در قوانین عادی و سازمانهای غیر نظامی دادن مسئولیت و مدیریت منوط به قبول شخص است اما در مشاغل نظامی به نظر میرسد موضوع کمی متفاوت باشد.
مطابق قانون ارتش ج.ا.ا اگر پرسنل نتوانند در وظایفی که به آنها محول می شود توانایی نداشته باشند یا 4 سال پس از مدت توقف ارتقای درجه موفق به اخذ درجه نشوند در شرایطی که مشمول اخراج نباشند باز خرید خواهند شد.....

سیدعلیرضا سیدآقایی

جناب آقای سیدعلیرضا سیدآقایی :

بسیار ساده است بعید به نظر میرسد به کسی به زور مسئولیت بدهند در صورتی همه مشتاق اخذ پست و مقام میباشندمگر انکه شما تعبیر دیگری داشته باشید