مشاوره حقوقی رایگان - تبدیل بیمه

سلام من 6 سال پیمانی نیرو مسلح بودم تبدیل به تامین اجتماعی کردم ... سوابقم برای الان که مشغول‌ به کارم اعمال میشه یا برای بازنشستگی ... اگر اداره ای که کار میکنم قبول نکنه چکار کنم؟ ....... تبدیل وضعیت فرزندان ایثارگر شامل نیروهای پیمانی دانشگاه علوم پزشکی هم میشه یا نه؟ چون دانشگاه قبول نداره و میگه نامه برا ما نیومده ... باید چکار کنم و از کجا پیگیر باشم ؟

پاسخ ها :

دانیال گشتاسبی

جناب آقای دانیال گشتاسبی :

خانواده های شهدا، اعم از فرزند، همسر، خواهر و برادر شهید، جانبازان و فرزندان آنها، با هر درصدی که جانبازی به آنها تعلق گرفته است، هم مشمول این قانون می شوند لازم به ذکر است آن دسته از ایثارگران که در حال حاضر بصورت شرکتی، قرارداد کار معین و  پیمانی در دستگاههای دولتی اشتغال دارند، مشمول قانون استخدام ایثارگران هستند. هم چنین رزمندگان وفرزندان رزمندگانی که حداقل شش ماه سابقه حضور در میدانهای دفاع مقدس را دارند،آزادگان و فرزندان آزادگانی که بیش از یک سال سابقه اسارت دارند، نیز در این قانون جای دارند.