مشاوره حقوقی رایگان - مزایده

سلام. آقایی حدود70میلیون به من بدهکاره و محکوم شده. الان دادگاه ساختمانش را در مزایده گذاشتن. در مزایده اول به فروش نرسید و قراره مزایده دوم برگزار بشه میخواستم بدونم بعد مزایده دوم اگه فروش نرفت چی میشه؟
آیا این واقعیت داره اگه در دو مزایده ملک فروش نرفت سند اون ملک در اختیار محکوم له قرار خواهد گرفت؟؟ اگر در مورد مزایده بعد از هر دو مزایده ملک بفروش نرفت و ملک ارزش اون که توسط کارشناس بیشتر از مقدار بدهی باشد تکلیف چیست؟

پاسخ ها :

زهرا جمالی

سرکار خانم زهرا جمالی :

با سلام
به میزان طلب شما سند ملک توقیفی به نام شما خواهد شد که البته باز هم به بدهکار مهلت میدهند جهت پرداخت و جلوگیری از ایجاد شراکت در ملک توقیفی .