مشاوره حقوقی رایگان - زمین کشاورزی مشاعی

سلام و خسته نباشید
ما یک زمین کشاورزی با سند مشاعی به مقدار 13هکتار داریم که سهم پدر بنده با مدارکی که داریم 9 هکتار میباشد. و الباقی که 4 هکتار سهم وراث پدربزرگم که شامل دوتا از عموهام و دوتا از عمه هام میباشد. به خاطر عدم همکاری انها برای افراز و تجهیزات چاه مثل حفر چاه و برق .. الان از انها شاکی شدیم. الان از طریق اداره ثبت درخواست افراز به مقدار 9 هکتار دادیم
سوال بنده این است چون تقسیم نامه نداریم در صورت افراز زمینمان به مقدار 9هکتار حد و حدود این 9 هکتار از 13 هکتار که تحت تصرف ما باشد و اینکه چه قسمتی از زمین باشد رو باید از خود اداره ثبت درخواست کنیم یا از طریق دادگاه
خواهشا راهنمایی فرمایید
چون 15 سال است که عموهام و عمه هام ما رو بلاتکلیف گذاشتن و چون سهم کمی دارن براشان بی اهمیت و باعث خسارت به ما شدن
ممنون

پاسخ ها :

سيدغلامرضا  محموديان صائين

سيدغلامرضا محموديان صائين :

استان :

با توجه به اینکه سهم شما قابل افراز هست باید از طریق اداره ثبت محل تقاضای افراز زمین رو بدید

محسن سلیمانی زاوشت

محسن سلیمانی زاوشت :

استان :

اگر اداره ثبت ملک موصو ف را بعلت غیر قابل افرار بودن، گواهی عدم افرار صادر کرد با گواه مدکور از طریق دادخوست از دادگاه حقوقی درخواست فروش انرا بخواهید تا بوسیله اجرای احکام مدنی از طریق مزایده فروخته پول آنرا میان شرکا تقسیم میکند