مشاوره حقوقی رایگان - اختلاف بین مالکان زمین کشاورزی مشاعی

با سلام خدمت شما حدود 84 هکتار زمین کشاورزی مشاعی طبق توافق کتبی بین کشاورزان تقسیم شد ولی در عمل فقط 20هکتار آن تقسیم شد و بین مالکان اختلاف پیش آمد حال یکی از مالکان قدیمی راضی به تقسیم 20هکتار نمیشود و میگوید باید طبق توافق 84هکتار تقسیم شود و طبق تقسیم‌بندی قدیمی مشغول کشت زمین میشود عده ای از کشاورزان از او شکایت کرده اند و پرونده در دادگاه در جریان است سوال اینجاست که کشاورزان می‌توانند با توجه به اینکه او مالک قبلی این زمین است حکم توقیف کشت زمین را تا روشن شدن حکم دادگاه بگیرند

پاسخ ها :

محمود  احمدي تجويد

جناب آقای محمود احمدي تجويد :

سلام چون عملیات تقسیم نهایی نشده تقسیم نامه فاقد اعتبار بنظر میرسه. اگر ابهامی هست متن تقسیم نامه را با واتسپ به شماره
09183076443 ارسال کنید

محمود  احمدي تجويد

جناب آقای محمود احمدي تجويد :

سلام چون عملیات تقسیم نهایی نشده تقسیم نامه فاقد اعتبار بنظر میرسه. اگر ابهامی هست متن تقسیم نامه را با واتسپ به شماره
09183076443 ارسال کنید