مشاوره حقوقی رایگان - وجه الکفاله

با سلام بنده در خصوص اتهام شخصی که محکوم به پرداخت دیه شده بود کفالت وی را قبول نمودم مبلغ وجه الکفاله بیست میلیون تومان بود ولی مبلغ دیه طی حکم دادگاه دوازده میلیون تومان تعیین گردید پس از قطعی شدن حکم و در اجرای اجکام کیفری دوبار اخطاریه معرفی مکفول له را از بنده خواستند ولی متاسفانه ایشان متواری گردیدند در نهایت با دستور دادستان وجه الکفاله ضبط گردید از انجاییکه بنده از کار افتاده بودم پیشنهاد برداشت یک چهارم حقوقم را دادم و دستور برداشت صادر گردید حالیه مبلغ دوازده میلیون تومان شاکی از کسر حقوق بنده تکمیل شده و شاکی مبلغ دیه را اخذ نموده با مراجعه به دادستان ایشان معتقد است تا مبلغ بیست ملیون تومان باید از حساب بنده کسر گردد البته حسابی از متهم پیدا کردم و به اجرای احکام کیفری معرفی نمودم و پس از توقیف مبلغ هفت میلیون به درخواست بنده از حساب وی با دستور قاضی اجرا به صندوق دادگستری واریز شد طی درخواستی از دادستان خواستم حساب بنده را به جهت اتمام وجه الکفاله باز نماید اما ایشان معتقد است میبایستی از حساب بنده بعنی کفیل مبلغ بیست میلیون برداشت شود و ان پولی که از حساب متهم برداشت شده ربطی به شما ندارد و هر موقع متهم بیاید به او مسترد میشود حال سوال اینست اقدام دادسرا در این خصوص قانونی است؟ و اینکه چطور میتوانم ان هفت میلیون را حداقل در دادسرا برای خود زنده کنم
ممنون اگر دقیق پاسخ دهید

پاسخ ها :

توحید جلایری نیا

جناب آقای توحید جلایری نیا:

خیر این قانونی نیست پیگیری نمایید
ضمن آنکه شما نمی توانید اون مبلغ رو زنده کنید و 20 م تومان رو باید از متهم اخذ کنید