مشاوره حقوقی رایگان - چک و شکایت در شورای حل اختلاف

باسلام خدمت وکلای عزیز ممنونم از تک تک شما عزیزان که وقت میزارید و سوال بنده و مرا یاری میکنید
بنده سال 94 چک خانومم رو بابت تسویه حساب بار شوینده و بهداشتی به اقای x دادم مبلغ چک 8تومن بود در برج 10بنده پولی نداشتم به ایشان بدم
با دخالت دوستان قرار شد ماهیانه به ایشان پول بدم مبلغ 200تومن تا الان نزدیک به 4250به شماره کارتی که اون موقع دادن بنام خواهرشون بود براشون ریختم و اخرین قسط که دادم مال 3ماه پیش بنام خوداقای x واریز نمودم الان چک رو به شخصی دادن و اون شخص علیه چک اقدام کرده و شکایت کرده و ایشون درخواست تاخیر و هزینه دادرسی دادن خانومم که الان چند ساله از هم جدا شدیم براش احضاریه اومده که تاریخ 29 آذر به شورای حل اختلاف برن
و دفاعیه کنن ممنون میشم راهنمایی کنید که چی کنم تا بتونم ثابت کنم من به اون اقا بدهکار نبود و بابت چک نصف پول رو به اقای x دادم
هزینه وکیل ندارم بخدا واگرنه وکیل میگرفتم
ممنون میشم ازتون بهم کمک کنید تا مشکلی برای اون بنده خدا پیش نیاد بدور از مرام و مردانگیه تاوان کار نکرده رو بدن
یه دنیا ممنون از شما وکلای عزیز

ممنون میشم راهنمایی کنید که چیکار کنیم تو شورای حل اختلاف

پاسخ ها :

توحید جلایری نیا

جناب آقای توحید جلایری نیا:

باید دعوی اثبات برائت ذمه طرح کنید به صورت تقابل