مشاوره حقوقی رایگان - دادن چک به طلبکار زوجه

سلام. بنده به طلبکار خانمم چک دادم و ایشان الان اقدام کرده حکم جلب گرفته من شاهد دارم که خانمم بدهکار بوده و همچنین پیام های خانمم هست که گفته چک بده خودم پاس میکنم میخاستم ببینم راهی داره شکایت کنم از خانمم و وجه چک رو ازشون پس بگیرم ؟

پاسخ ها :

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

باسلام به بانک مراجعه نمایید گواهی عدم پرداخت بگیرید می توانید از طرق مختلف حقوقی کیفری و یا اجرایی ثبت اقدام کنید

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

شما به عنوان شخص ثالث سمتی در این خصوص ندارید شخص طلبکار باید از خانم شما شکایت کند

سميه  احمدي

سرکار خانم سميه احمدي :

می توانید علیه همسرتان دادخواست مطالبه وجه از باب ایفای ناروا بدهید. عنوان کنید از بابت قرض ، به طلبکار زوجه چکداده اید وهم اکنون رای قطعی محکومیت شما صادر شده است. ولی اینرا بدانید پرونده شما با همسرتان ارتباطی به پرونده شما با آن شخصی که چک به وی داده اید ، ندارد.

سیدعلیرضا سیدآقایی

جناب آقای سیدعلیرضا سیدآقایی :

بلی دادخواست بدهید اما اصلح انست که و‌کیل بگیرید

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
اگر مدارک کافی دارید می توانید طرح دعوا کنید

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود سوال ابهام دارد
وجود چک در دست دارنده نشان از بدهی صادر کننده دارد مدعی خلاف آن را می‌بایست اثبات کند صرف ادعا مثبت مدعا نخواهد بود

فريدون  طاهري

فريدون طاهري :

باسلام .امکان ارائه دادخواست علیه ایشان وجود دارد ومیتوانید به اقرار ایشان یا شهادت شهود یا سوگند استناد کنید

محمدزارعی ایرندگان

جناب آقای محمدزارعی ایرندگان :

درود برشما
باید جداگانه دادخواست دهید یا جلب ثالث بزنید.

ننا فرد

سرکار خانم ننا فرد :

پس از پرداخت می توانید دادخواست مطالبه وجه دهید