مشاوره حقوقی رایگان - خروج افراد زير ١٨ سال از كشور

با عرض سلام و خسته نباشيد خدمت شما. بنده متولد اسفند ٨١ هستم و دو ماه ديگر مشمول به خدمت خواهم شد. خواستم بدونم ميتوانم بدون وثيقه به سازمان نظام وظيفه و با اجازه پدر از كشور به مدت يك هفته به تركيه سفر داشته باشم؟
(فاقد هر گونه سوء پيشينه و مشكل سياسي و اجتماعي هستم)

پاسخ ها :

خروج افراد زیر 18 سال از کشور شرایط خروج افراد زیر 18 سال از کشور خروج از کشور پسر زیر 18 سال خروج از کشور پسر خروج از کشور