مشاوره حقوقی رایگان - تدلیس

من بعد از دوماه که خانممو عقد کردم تازه متوجه شدم که ایشون در سال گذشته یه پرونده نامشروع با یه اقایی داشته. و پرونده منتفی اعلام شده. میخواستم ببینم میتونم به واسطه این پرونده درخواست تدلیس بدم؟ چون همسرم مهریه اش را نیز اجرا گذاشته. ممنونم

پاسخ ها :

ام البنین تنکابنی رضایی

سرکار خانم ام البنین تنکابنی رضایی:

با سلام. در صورتی که پرونده ایشان مختومه شده باشد و منع تعقیب صادر شده باشد نمی تواند مستند شما در محکمه قرار بگیرد. تدلیس مشمول موارد خاص می باشد.

پرسشگر :

اگه همسر در گذشته تصادف کرده باشد و به کما رفته باشد و همچنین اثار تصادف در بدن او معلوم باشد. و قبل از عقد به بنده نگفته باشد و بعداز عقد من متوجه شده باشم ایا میتوانم با پیدا کردن پرونده پزشکی ایشان درخواست تدلیس بدهم. ما دوماه عقد کردیم و خانم باکره هست و اینکه مهریه خودش را اجار گذاشته. لطفا راهنمایی کنید ممنون

علي زنگنه

جناب آقای علي زنگنه:

سلام پرسشگر گرامی
به محض انعقاد عقد نکاح برای زوجه ایجاد حق میگردد و به او مهریه تعلق خواهد گرد مگر اینکه بتوانید طلاق خودرا تابع شرایط طلاق خلع و مبارات ببرید