مشاوره حقوقی رایگان - عقب نشینی زمین

سلام. زمینی خریداری کردم ولی من هر چه گفتم مشاور املاک یک چیز دیگر نوشت و بدون مطالعه امضا کردیم. حالا ملک عقب نشینی داره و قبل از خرید من هم داشته ولی مالک نگفته. آیا میشه شکایت کرد؟ به املاکی که گفتم گفت نه من نوشتم اگر در آینده عقب نشینی کرد بر عهده خودت هست. ولی قبل از من این در طرح عقب نشینی بوده.

پاسخ ها :

نارنجی ثانی    سعید

نارنجی ثانی سعید :

باید قرارداد مورد مطالعه قرار بگیرد

ليلا  حسنعلي زاده

ليلا حسنعلي زاده :

اگه حق فسخ دارین میتونید فسخ کنید و به طرف اظهارنامه مبنی بر اعلام فسخ کنید وباید مفاد مبایعه نامه توسط وکیل مطالعه بشه اینجوری بهتر راهنمایی میکنم