مشاوره حقوقی رایگان - اعمال مدرک تحصیلی بالاتر

با سلام.
اینجانب در سال 1391 آزمون استخدامی تامین اجتماعی دادم و قبول شدم. سال 92 شروع به کار کردم در ردیف رشته اتاق عمل. رشته اتاق عمل تا سال 1387 در مقطع کاردانی در دانشگاه پذیرش داشت از سال 87 به بعد در مقطع کارشناسی ناپیوسته و پیوسته شروع به پذیرش کردند که و این که طرح نیروی انسانی این رشته اجباری می باشد. در آزمون استخدامی سال 91 ذکر شده بود که نباید دانشجو یا مدرک تحصیلی بالاتر داشته باشید. بنده فارغ التحصیل 1388 کاردانی و یک سال طرح رو گذرونده و شرایط شرکت در آزمون رو داشتم و در سال 1389 در مقطع کارشناسی قبول شدم که در زمان آزمون دانشجویی ترم 3 کارشناسی ناپیوسته بودم. با مدرک کاردانی آزمون دادم و قبول شدم در استعلامی که دانشگاه کاردانی به سازمان تامین اجتماعی داد ذکر کرد که دانشجویی کارشناسی ناپیوسته است با این حال برای گزینش فرا خوانده شدم و در گزینش هم کتبا ذکر کردم در حال حاضر داشجو هستم. تا مراحل استخدامی طی شد بنده مدرک کارشناسی هم گرفتم بهمن 91 و فروردین 92 شروع به کار کردم. الان بعد از 7 سال آیا راهی نداره که برای لحاظ کردن مدرکم اقدامی کنم؟ از سال های بعد هم اون بند آزمون استخدامی سال 92 که محدود میکرد که دانشجو یا مدرک تحصیلی بالاتر نداشته باشید حذف شد و تغییر کرد که بعد از 5 سال مدارک این گروه ها قابل لحاظ کردن می باشند. آیا من میتونم به بند استخدامی سال 92 اعتراض کنم یا راهی برای ارایه مدرک دارم؟ با تشکر.

پاسخ ها :

اعمال مدرک تحصیلی بالاتر اعمال مدرک تحصیلی در کار اعمال مدرک تحصیلی مدرک تحصیلی