مشاوره حقوقی رایگان - فسخ معامله خودرو از طرف خریدار

سلام، خسته نباشید. بنده دو هفته پیش خودرویی فروختم بدون قولنامه و در محضر وکالت دادم و کل پول گرفتم و خریدار رفت بعد دو هفته پلاکم رو تعویض کرد و قطعی به نامش زد. بعد 15 روز زنگ زده کلی تهدید که ماشینت ایراد داره روغن میریزه. گیربکس و ... هزار تا ایراد واین که قیمت ماشینت بالا بوده و به من گرون دادی من هم نسبت به قیمت های سایت های اینترنتی فروختم. بیا پس بگیر میرم شکایت میکنم ولی تهدید و بد بیار من صحیح سالم تحویل دادم در صورتی که توافقی بوده بعد در محضر کل پول رو داده بعد و من به نامش وکالت زدم و هیچ قولنامه ای بین ما نبوده و رفتیم محضر کل پول رو گرفتم و معامله کردم. خریدار میتونه کاری بکنه شکایت کنه و این که من یک برگ ازش گرفتم که در تاریخ فعلا ساعت فلان صحیح سالم بهت تحویل دادم. ازش امضا و اثر انگشت گرفتم.

پاسخ ها :

فسخ معامله خودرو از طرف خریدار ادعای معیوبی خودرو پس از خرید فسخ معامله خودرو با ادعای معیوب بودن شکایت خریدار خودرو معامله خودرو خودرو قوانین خرید و فروش خودرو