مشاوره حقوقی رایگان - تنزل شغلی

با عرض سلام
بنده رشته مهندسی عمران با قرارداد حجمی در نفت در اداری مرتبط با رشته مشغول کار بودم بعد از چهار سال ساماندهی نیرو کردن در چارت بنده رو معرفی کردن حراست پست نگهبانی ایا با شکایت امکان داره به شغل خودم برگردم اگر راهی داره راهنمایی کنید
باتشکر

پاسخ ها :

حق خواه       مهدی

جناب آقای حق خواه مهدی :

سلام باتوجه به اینکه سوال مبهم و کلی مطرح شده لطفا تماس تلفنی داشته باشین تا تلفنی بشه بهتر و دقیقا تر راهنمایی‌تون کنم و یا اگه تهران تشریف دارین و براتون مقدوره تشریف ببرین دفتر مرکزی موسسه و بصورت حضوری از مشاورین مجرب استفاده کنین ولی اگرحضوری مقدور نیست.لطفا تماس بگیرین درخدمتتون هستیم .از حسن اعتمادتون ممنونم