مشاوره حقوقی رایگان - تنزل پست

سلام. من کارمند رسمی یکی از وزارتخانه های دولتی هستم 29 سال 8 ماه سابقه کار دارم مدیر سابقم، یک سال و نیم قبل برای کمک به زمان بازنشستگی، پست رئیس اداره به من اختصاص داد تا از مزایای آن در زمان بازنشستگی برخوردار شوم. با عوض شدن مدیر سابق مدیر جدید مخالف این کمک بود و می خواهد پستم را به کارشناس تنزل دهد. حال با توجه به اینکه چهار ماه دیگر بازنشسته می‌شوم آیا این کار قانونی است؟ اگر ماده قانونی و یا بخشنامه ای در این رابطه هست لطفا در اختیارم بگذارید و یا اگر شکایت کنم نتیجه میگیرم؟ لطفا راهنمایی فرمایید ممنون.

پاسخ ها :

آرش پاکسار

جناب آقای آرش پاکسار :

سلام بدون وجود دلیل یا تخلف تنزل درجه ممکن نیست میتوانید در صورت اقدام مدیر جدید به این کار از طریق دیوان اقدام لازم را بکنید