مشاوره حقوقی رایگان - طلاق یک طرفه زوجه

با سلام. من سال 95 ازدواج کردم و کم کم متوجه شدم شوهرم معتاده و خونوادش از من مخفی میکردن از همون دوران عقد طلام یهو گم میشد بعد کارتهای پولم و یهو نصف شب منو تنها میذاشت و میرفت.... رفتیم سرخونه زندگی بعد کل طلاها و مقداری وسایل خونه غیب شد تا اینکه چندین دفعه پدرش کمپ بردش و نهایتا زندان رفت و با کلی دروغ به من گفتن به خاطر دعوایی که کرده با کسی 6 ماه جزای عمومی دولت داده بهش که به خاطر کرونا زندان ها رو تخلیه کردن و ایشون 5 ماهه بیرون اومد. الان کد ملیشو با هزار التماس به یکی دادم تا سابقشو دربیاره از دادگاه و تازه متوجه شدم قبل از ازدواج با من سال 94 استعمال کریستال داشته و آخرین بار به خاطر سرقت زندان بوده و یبار هم جلوی خونه مواد فروشا گرفتنش. با این تفاسیر به من گفتن الان دیگه اعتیاد جرم نیس و نمیتونی طلاق بگیری. حالا این سرقتش جرم نیست، مگه محکومیت جز دلایل طلاق نمیشه و اینکه فریب در ازدواج هم جز دلایل طلاق نمیشه؟ ضمنا اجاره خونه رو پدرشوهرم میده همش باید چشمم به در باشه که اونا بیان یخچال خونمو پر کنند و لباس تن خودمو بچمو با سلیقه خودشون برام بگیرن و شوهرم نه تعهدی داره و نه مسئولیت و سرکار تو این 4و نیم ساله نرفته و ساعت 2 نصف شب میاد خونه که اونم همش دعوا داریم بخاطر دیرا ومدنش و فحش میده خانوادمو و به پاهام میزنه که ردی نمونه که برم شکایت کنم
عذرخاهم ولی ممنون میشم راهنماییم کنین چون کلا با هم شاید 3 ماه زیر یه سقف نبودیم چون همش تو کمپ هست و به من آدرس کمپ ها رو هم نمیدن

پاسخ ها :

فاطمه حسن تبار

سرکار خانم فاطمه حسن تبار :

باسلام و احترام .طبق بند 2 تبصره ماده 1130 قانون مدنی: « اعتیاد شوهر به یکی از انواع مواد مخدر و یا ابتلاء وی به مشروبات الکلی که به‌اساس زندگی خانوادگی خلل وارد آورد و امتناع یا عدم امکان الزام وی به ترک آن در مدتی‌که به تشخیص پزشک برای ترک اعتیاد لازم بوده است. ‌در صورتی که زوج به تعهد خود عمل ننماید و یا پس از ترک، مجدداً به مصرف‌ موارد مذکور روی آورد، بنا به درخواست زوجه، طلاق انجام خواهد شد.». شما با استناد به گواهی شهود و گرفتن گواهی پزشکی قانونی مبنی بر ضرب و جرح زوج طرح شکایت کنید .تکرار ضرب و جرح و عدم ترک اعتیادی که باعث لطمه به زندگی مشترک است موجبات طلاق را فراهم میکند .

احمدرضا  حميدي

احمدرضا حميدي :

استان :

سلام در صورت اثبات امکان فسخ نکاح به علت فریب و تدریس وجود داره و همچنین امکان درخواست طلاق به علت سابقه کیفری و اعتیاد

محمدجواد  انصاري دزفولي

محمدجواد انصاري دزفولي :

استان :

سلام امکان پیگیری وجود دارد و میتوان درخواست طلاق رو داد

حاتم برزگر جیحونی

حاتم برزگر جیحونی :

سلام . بخاطر اعتیادشون و نیز ترک نفقه میتونید درخواست طلاق بدید