مشاوره حقوقی رایگان - طلاق

باسلام. به دلیل اختلاف با همسرم حدود یکسال است که جدای از هم زندگی میکنیم. میخاستم بدانم اگر طلاق مرا ندهد تکلیف چیست؟ تا کی باید صبر بکنم؟

پاسخ ها :

اکرم اسلامی

سرکار خانم اکرم اسلامی :

باسلام بهرحال شما نباید منزل مشترک را ترک می کردید همسرشما می تواند علیه شما دادخواست تمکین بدهد و برای طلاق شما باید دلایل محکمی ارایه کنید

سامان هادی بیگی

جناب آقای سامان هادی بیگی :

سلام
شماخودتان میتوانید درصورت اثبات جهات عسروحرج درخواست طلاق کنید

هادي  مشهدي كاظمي

جناب آقای هادي مشهدي كاظمي :

سلام، جواب سوال شما مفصل است، بصورت حضوری از یک وکیل مشاوره بگیرید

فرزانه عزتي

فرزانه عزتي:

آیا ایشان به شما نفقه می دهد. چه طرح دعوایی صورت گرفته .علت دعوا چه بوده تماس بگیرید تا راهنماییتان کنم ویا با یک وکیل دیگر حتما مشورت کنید تا خوب راهنماییتان کنند .